Rihannina kozmetička tvrtka upravo je lansirala 50 nijansi korektora

Osobe svih godišta i svih boja kože i, naravno, njenih nijansi uvjerile su se kako na tržištu ne mogu uvijek pronaći korektore i pudere koji im savršeno odgovaraju. Ponekada su previše tamni ili previše svijetli, ponekad ih samo pola nijanse dijeli od toga da budu savršeni, a šansa da ćete odlaskom u čak nekoliko drogerija ili parfumerija otkriti nijansu koja je identična vašoj boji kože nije uvijek izgledna.

Mnoge robne marke hvale se količinom nijansi koje nude svojim korisnicama i korisnicima, no čak i kada se radi o brendovima koji nude obilje boja među svojim puderima i korektorima, može se dogoditi da neko tržište nije zainteresirano za cijelu paletu. To, na žalost, čini potragu za savršenstvom težom, no u pomoć je priskočila planetarno popularna pjevačica Rihanna.

Njena kozmetička kompanija Fenty Beauty pohvalila se da u siječnju 2019. godine na tržište stavlja čak pedeset novih nijansi korektora. Iako je riječ o vrlo mladoj kompaniji (na tržištu se, naime, pojavila u zadnjem kvartalu 2017. godine), stekla je veliku popularnost i vjernost kupaca.

Njihova prva linija proizvoda sadržavala je četrdeset nijansi pudera i više od dvadeset korektora u sticku, dok je glavni moto Rihannine tvrtke bio da sve žene, bez obzira na to gdje žive, moraju biti uključene.

U trend se uključili i drugi

Ovaj trend počele su pratiti i mnoge druge tvrtke poput Revlona i Diora, pa su i one na tržište izbacile povećani broj nijansi svojih pudera. Ali, Rihanna grabi dalje i svesrdno je prigrlila inkluzivnost kao temelj tržišne politike svoje kozmetičke tvrtke. Korigiranje tena, prikrivanje tamnih podočnjaka, vrećica ispod očiju, crvenila, prištića… sve će to sada biti puno lakše uz kremastu formulu novih i dugotrajnih proizvoda Fenty Beauty.

Budući da društvene mreže imaju veliku ulogu u marketingu, ova je tvrtka nedavno predstavila pratiteljima nove proizvode na Instagramu, živopisno prikazujući na četiri ruke modela različitih tonova kože kako izgleda novih 50 nijansi korektora. Što reći osim da su svi oduševljeni!