Ne postoji ljubiteljica lijepih i lakiranih noktiju koja nije čula i barem jednom koristila OPI lak za nokte. Ovaj američki brend osnovan 1981. godine plijeni pažnju od samih svojih početaka pa do danas. Karakterizira ga izuzetno visoka kvaliteta, izdržljivost i klasičan izgled bočice, no najpoznatiji je ponajviše zbog svojih živopisnih reklamnih kampanja i otkačenih naziva svojih lakova. Osim toga, OPI nekoliko puta godišnje na tržište izbacuje nove proizvode, nove boje, diktira trendove i inspirira se svakodnevicom, godišnjim dobima, gradovima i zemljama, filmovima… Nakon božićno-zimske kolekcije nazvane Orašar koja je obilovala snježnim i ledenim tonovima te uglavnom hladnim bojama, najavljena je proljetna kolekcija koja pršti od veselja. Naime, svi oni koji vole OPI s nestrpljenjem očekuju Tokyo Collection za proljeće 2019.

Inspirirano Dalekim istokom

Kolekciju čini 12 nijansi inspiriranih vibrantnim bojama trendovskog Tokija. Nadahnuće se crpilo iz ovog grada koji balansira visoku modu, futurističku arhitekturu i bogatu tradiciju, a sve to čini ga silno kreativnim mjestom na planeti zemlji. Zato i nije bilo teško smišljati nove nazive za OPI lakove, kao i boje koje će krasiti mnoge nokte diljem planete. Jedan od lakova u ludoj električnoj lila boji zove se u prijevodu “Samuraj lomi nokat”, a odlično ga nadopunjuje nježan “Rice Rice Baby”. Umirujuća žuto-zelena nijansa koja nosi ime “Kako napreduje tvoj zen vrt” nastala je u spomen zelenom matcha čaju, a živahna ciklama šalje veseli pozdrav “Arigato From Tokyo”.

No ni to nije sve, jer ova će kolekcija biti upotpunjena s dodatnih šest bočica za kolekcionare u limitiranoj ediciji. Njih će karakterizirati šljokičasti sloj, zlatna boja, preljev u dva tona glittera u ružičastoj i srebrnoj, a jedan od znakovitih naziva ovih neodoljivih lakova je “Robots Are Forever”. Tokio je predvodnik trendova kada je riječ o noktima, i tu se OPI savršeno uklopio jer on ne prati trendove nego ih uspostavlja. U ovoj kolekciji radi se svojevrsni povratak u osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća, pop kulturu i boje koje su sada dobile moderan štih.