Održavati nokte lijepima i zdravima nije tako jednostavno, i to iz više razloga. Osim što oni odražavaju naše opće fizičko zdravlje, na tržištu se nalazi jako puno proizvoda pa treba odabrati one koji imaju najbolji omjer cijene i kvalitete, a osim toga, nokti zaista zahtijevaju nekoliko proizvoda za održavanje ako želite imati privlačne i zdrave ukrase na prstima. Razne pomade, kreme, hranjive tinkture, gelovi i maske nisu sve, ali mi ćemo vam predložiti neke proizvode koji su dobili i odlične preporuke od samih korisnika ali i profesionalaca. Krema za zanoktice Burt’s Bees Lemon Butter nije skupa, a korisnice je ne mogu dovoljno nahvaliti. Ova gusta hranjiva krema posebno je zahvalna za zimsko vrijeme kad je hladnoća okrutna prema našoj koži, a nanošenjem kreme možete “zapečatiti” male ranice koje se mogu pojaviti na koži vaših ruku, a posebno oko noktiju.

Važnost kvalitetne rašpice za nokte

Rašpice za nokte su neizostavne, pogotovo kad dolaze u lijepo dizajniranim oblicima i bojama koje volite, ali profesionalci ističu da su one zakrivljenog oblika puno bolje i učinkovitije od običnih ravnih. Stylfile Mani Pro je rašpa zakrivljena u obliku slova S; nećete ju samo tako pohabati jer je riječ o visokokvalitetnom materijalu, a mogu se koristiti obje strane i nema oštrih rubova. Korištenjem upravo ove rašpe poboljšat ćete zdravlje vaših noktiju koji više neće pucati, a poseban bonus je taj da će nokti nakon tretmana dobiti profesionalni završni izgled.

Ne smije se, naravno, zaboraviti niti na nokte na nogama kao i na ljepotu stopala, a tu je OPI Pedicure Soak nenadmašan proizvod. Bočica ove čarolije sadrži tekućinu koja omekšava kožu zahvaljujući ulju čajevca, ekstraktu grejpa i lipida avokada, a možete ju upotpuniti s komplementarnim proizvodima iz ove linije za njegu noktiju. Nakon ovog iskustva više nikada nećete na brčkanje nogu u lavoru gledati kao na neku običnu nezanimljivu radnju. Ona uz ovaj proizvod može postati sasvim božanska.