Najnovije čudesno ulje za lice s kanabisom

Herbivore, uspješna kozmetička kompanija koja svojim klijenticama i klijentima nudi netoksične, izuzetno učinkovite i zdravstveno sigurne kozmetičke proizvode za ljepotu, ima novi čarobni proizvod. Riječ je o ulju za lice Emerald koje se odlično upija u kožu, umiruje ju, ali i hidratizira, a svoje čudesno djelovanje postiže zahvaljujući možda neočekivanim sastojcima.

Za početak, tu su Shiitake gljive, čije je blagotvorno djelovanje poznato tijekom više stotina godina, a tu su i sjemenke Cannabis sative, višestruko iskoristive biljke koja je jako dobro poznata u industriji hrane, ali i medicini i farmaceutskoj industriji.

Duboko hidratizirajuće sjajno ulje Emerald omogućava koži da bude adekvatno hidratizirana, a pruža i zdrav sjaj te koža ne djeluje masno, jer je riječ o brzo apsorbirajućoj formuli. Ovim novim proizvodom oduševljene su mnoge klijentice koje su ga do sada imale priliku isprobati, a posebno su ga hvalile one koje žive u izuzetno hladnim krajevima.

Konkretno, Bria May iz sjeverne Aljaske tvrdi kako je Emerald ulje blagotvorno djelovalo na crvenilo na njenom licu uzrokovano oštrim vremenskim uvjetima, te na akne koje su uzrokovale hormonalne ciste.

Čudesni sastojci

Neizmjerno važni sastojci ovog novog proizvoda su i indijska biljka ashwagandha te korijen kurkume, a obje su itekako poznate u ayurvedskim iscjeljujućim praksama. Ove dvije biljke pomažu koži da se bolje nosi sa svakodnevnim zagađenjem u okolišu, štite kožu od UV zračenja, pomažu u nošenju sa svakodnevnim stresom.

Gljive shiitake su pravi rudnik vitamina D, koji pomaže u održavanju zdrave kože i sprečava preuranjene znakove starenja. Što se tiče kanabisa odnosno konoplje, ta se korisna i lijepa biljka dugo godina često nepravedno pogrešno percipira. Iako i ona dolazi u više oblika, industrijska konoplja također ima mnogostruka ljekovita svojstva, a ona dolaze do izražaja u ulju Emerald.

Samo 4 do 8 kapi nanosi se na nježno vlažnu kožu, utrljava i brzo upija, a ovaj proizvod preporučljivo je koristiti ujutro ali i noću, samostalno ili s drugim sredstvima za hidratiziranje.