Tržište lakova za nokte je veliko i to ne mora čuditi jer mnoge žene, ali i muškarci, vole svoje nokte na rukama i nogama ukrašavati raznim bojama, a nemaju svi brendovi iste boje, tako da, reklo bi se, ima mjesta za sve. No, ako posebno marite za životinje, protivite se testiranju na životinjama i bilo kakvoj okrutnosti prema njima, a shodno tome ste i vegan- onda možda morate malo bolje razmisliti kojem ćete proizvođaču lakova za nokte dati svoje povjerenje. Srećom, britanski brend Nailberry ponosi se svojim veganskim certifikatom, a moto pod kojim djeluje kaže: Obojite svoje nokte na zdrav način!

Nailberry je osnovan 2012. godine, i u tvrtku je stasao nakon uspjeha koji je imao kao londonski Nail Bar. Vrlo brzo njihova je kvaliteta osvojila kupce, anonimne i slavne, ali i profesionalce. Povjerenje kupaca stekli su i time što su slušali njihove probleme, a oni su se često odnosili na suhe nokte sklone lomljenju koji su takvima postajali zbog nezdravog načina života, zagađenja ili polutrajnih gelova koji su oštećivali nokte.

Dozvoliti noktima da dišu!

Zato je stvorena kolekcija L’Oxygéné, u kojoj se kombinira najsuvremenija tehnologija i zdrava manikura. Ova linija donosi lakove koji dozvoljavaju noktima da dišu, bez da se napravio bilo kakav ustupak kvaliteti i intenzitetu boje. Mystique Red je divlja crvena, zatim je tu neodoljiva mat trula višnja Hippie Chic, boja divljeg zumbula krije se pod nazivom Bluebell, a Spiritual je naziv sivoplave zimske nijanse. Ni to nije sve, jer u kolekciji su još ih i brojni komplementarni proizvodi poput podloga koje također omogućavaju disanje nokta, a naročito je popularan eliksir na bazi acai bobica. On je višestruko koristan jer štiti i hrani nokte, liječi ih i potiče rast, prikriva nepravilnosti, hidratizira ih i njeguje. Zbog svega ovoga, Nailberry ni nagrade nisu mimoilazile. U više su navrata nagrađivani za svoju kvalitetu i stil, te su postali udomaćeno ime za kojim poseže sve veći broj kupaca.